Wedding


Uw bruiloft is 1 van de meest memorabele dagen ­van uw leven en uw bruidskapsel is dan ook zeker een zeer ­belangrijk aspect van deze dag. U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol. Doordat Saskia (de eigenaresse) zich in bruidskapsels heeft gespecialiseerd en jarenlange ervaring heeft opgedaan is het vinden en maken van het juiste bruidskapsel geen punt.

Het kapsel wordt helemaal aan gepast op uw kleding, de kleding van uw toekomstige partner en op het bloemstuk en eventueel het vervoer. Daarbij wordt ook de make-up zorgvuldig uit gekozen. Als u een afspraak heeft gemaakt bij ons is het handig om eventuele sieraden, sluier, hoed e.d. mee te brengen zodat samen met de accessoires het perfect kapsel kan worden gecreëerd.

U wordt bij Hairstyling WISH helemaal in de watten gelegd zodat u uitgerust en zorgeloos van u dag kunt genieten. over uw haar en make-up hoeft u zich in ieder geval dan geen zorgen meer te maken. Ook is het mogelijk om uw bruidskapsel en make-up aan huis te laten verzorgen.

Proefkapsel
(verschillende kapsels mogelijk)
Prijs op aanvraag
Bruidskapsel Prijs op aanvraag na proefkapsel
Bruidskapsel aan huis toeslag
(exclusief reiskosten)
€ 50,-
Bruidsmake up € 32.50
Close

Queen for a day

Op één van de meest memorable dagen uit uw leven! U wilt er op uw best uit zien en ook make up speelt daarbij een grote rol.

Neem contact op
Onze salon
Van de Poelstraat 3A
5761 BW BAKEL

Neem contact op

Plan een afspraak

Close


Tel. 0492 - 34 52 03